Refraktometar alkohola, ATC Refraktometar alkohola sa 0-80% opsegom mjerenja alkohola za alkoholna pića i žestoka pića. Kao viski, rakija, votka, itd.

Refraktometar alkohola, ATC Refraktometar alkohola sa 0-80% opsegom mjerenja alkohola za alkoholna pića i žestoka pića. Kao viski,

KM 0.33
 

Dostupno je narudžbi
Od robe

【Refraktometar alkohola】ovo je optički refraktometar dizajniran za mjerenje sadržaja alkohola po masi Nije pogodan za mjerenje sadržaja alkohola u pivu ili vinu!. 【Opseg mjerenja】alkohol : 0-80% v/v, rastvaranje : alkohol : 1% v/v. 【ATC dizajn】nulta kalibracija sa destilovanom vodom na 20 °C, automatska kompenzacija temperature između 10 °C i 30 °C. 【jednostavno za upotrebu】 stavite 2, 3 kapi uzorka na glavnu prizmu, zatvorite ploču i pogledajte kroz prozor za gledanje da biste očitali vrijednost. 【Lista za pakovanje】 - 1 x refraktometar; 1x kalibracijski odvijač; 1 x pipeta; 1 x Uputstvo za upotrebu; 1 x tkanina za čišćenje i uključena besplatna Tvrda futrola koja refraktometar piva čini pogodnim za čuvanje i nošenje. Opis : Refraktometar Alkohola Koji Se Široko Koristi U Naučnim Istraživanjima, Proizvodnji Hrane, Maloprodaji Pića Itd., Ovo je vrlo ekološki i energetski efikasan Tester koji koristi samo ambijentalno svjetlo i ne zahtijeva baterije ili snagu. Refraktometar je dizajniran za merenje destilovanih pića (etanola sa vodom) kao što su viski, rakija, voćna rakija, slivovitz, vodka, džin, tekila itd. Napomena : ne preporučuje se za vino ili druge koje sadrže mnogo šećera i drugih sastojaka. Raspon mjerenja : 0~80% podjele : 1% (0~60%), 2% (60~80%) referentna temperatura : 20°C ATC : 10~30°C sastav materijala : aluminijum Metal i guma težina : 109 G dužina : 205mm.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.