VESUN 8-tier Light ladica za organizatoru s kliznim ladicama i držačem olovke, stolni dokument Organizator dokumenata i sorter, crna.

VESUN 8-tier Light ladica za organizatoru s kliznim ladicama i držačem olovke, stolni dokument Organizator dokumenata i sorter, crna.

KM 2.00
 

Dostupno je narudžbi
Od robe

【Jedinstvena 8 polica + 1 ladica + 1 Držač olovke】 - 8 ladica za slaganje i dodatni sorter i držač olovke, držite svoj stol organiziran na različit novi način 【Čvrsta konstrukcija】 - Idealno za upravljanje svim vrstama datoteke veličine slova, baš kao i slova, papir, knjige, računi, obrasci za poštu, kartološke listove, papir, literatura, časopisa itd. 【Ušteda super prostora】 - Organizator VESUN-a Organizator papira može vam pomoći da uštedite više svog prostora za stolove, sve sada na prvi pogled Nema nereda, takođe dobro se uklapa u organizator u učionici. 【Visoka kvaliteta】 Organizator datoteka MESH desk izrađen je od lagane trajne metalne mreže i ojačane čvrstim čeličnim okvirom koji čini da ima dugotrajne čvrstoće i pouzdane performanse. [365 dana garancije] - Puni smo samopouzdanja u naše proizvode, pa odlučujemo pružiti dugoročnu uslugu nakon prodaje i podržati puni povrat. Ako ste nezadovoljni u roku od jedne godine. Naš brend "VEESAN" se fokusira na organizatoru Office i kućne pohrane više od 7 godina. Originalna namjera VESUN-a je pružiti našim kupcima visokokvalitetne inovativne proizvode. Pomaganje ljudima da rade i žive efikasnije i prikladnije, kad poboljšamo svoju radnu efikasnost, možemo više vremena da pratimo našu porodicu i radimo ono što stvarno želimo učiniti za naš život iz snova. To je naš mali san.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.