1000 kom crveni čelični papir za brtvilo za gorivo M3X6x1mm za pričvršćivanje uređaja za zaključavanje fiksno mehanički kalup.

1000 kom crveni čelični papir za brtvilo za gorivo M3X6x1mm za pričvršćivanje uređaja za zaključavanje fiksno mehanički kalup.

KM 1.33
 

Dostupno je narudžbi
Od robe

✅ Materijal : crveni čelični papir, perilica za izolaciju brtve ✅Feature : Za opću upotrebu ispod glave vijaka ili matice da biste osigurali glatku ležajnu površinu. ✅Properties : Perilice distribuiraju opterećenje pričvršćivača po cijeloj površini i mogu se koristiti i kao odstojnici, izvori, razmaknice ili uređaji za zaključavanje. ✅Versile : ravne perilice ne samo ravnomjerno raspoređuju pritisak na maticu, već i na glavi učvršćivača. Kada se koristi, perilica sprečava materijalnu štetu i smanjuje šansu da se orah oslobađa od neravnih površina. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, slobodno nas kontaktirajte i učinit ćemo sve od sebe da vam pomognemo. ✅ Materijal : crveni čelični papir, perilica za izolaciju brtve. ✅Feature : Za opću upotrebu ispod glave vijaka ili matice da biste osigurali glatku ležajnu površinu. ✅Properties : Perilice distribuiraju opterećenje pričvršćivača po cijeloj površini i mogu se koristiti i kao odstojnici, izvori, razmaknice ili uređaji za zaključavanje. ✅Versile : ravne perilice ne samo ravnomjerno raspoređuju pritisak na maticu, već i na glavi učvršćivača. Kada se koristi, perilica sprečava materijalnu štetu i smanjuje šansu da se orah oslobađa od neravnih površina. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, slobodno nas kontaktirajte i učinit ćemo sve od sebe da vam pomognemo. Opis proizvoda : Crveni čelični papir Karakteristike : uglavnom se koristi ispod glave vijaka ili matice, ne samo da ravnomjerno ne distribuira pritisak na maticu, već i na glavi pričvršćivača, kada je u upotrebi, zabrinutost sprečava materijal Oštećenja i smanjuje maticu sa neujednačenih površina šanse za labavljenje. Primjena : Perilice distribuiraju opterećenje pričvršćivača po cijeloj površini i mogu se koristiti i kao odstojnici, izvori, razmaknici ili uređaji za zaključavanje. Naziv proizvoda : crvena čelična papirna zaptivka boja : crvene note : Crvene note : Snimanje svjetlosti i različiti monitori mogu uzrokovati da boja stavke na slici bude malo drugačija od stvarnog predmeta; Tolerancija mjerenja je 1-2 mm ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.