Preko vratara za datoteke vrata, držač za poštu Wall Mount Welling Folders FAMLS Organizirajte sa 6 džepova za ured, dom, papir, dokument, grafikon (crna)

Preko vratara za datoteke vrata, držač za poštu Wall Mount Welling Folders FAMLS Organizirajte sa 6 džepova za ured, dom, papir,

KM 11.99
 

Dostupno je narudžbi
Od robe

Newven + karton 【Organizator zidnih datoteka velikog kapaciteta】 Naš uredski zidni nosač datoteke pogodan je za vrata debljine do 1,77 '', paket sadrži viseće mape za pohranu * 1, metalne kuke * 2; Organizator datoteka Promjenac 59.1' 'h Za svaki džep, sadrži 6 velikih džepova za vaše različite papirološke ili male dodatke, maksimizirajući uštedu prostora i savršeno povećavaju opcije skladištenja. 【Organizator teških dužnosti sa vrhunskom kvalitetom】 Office Storage & Organizacija izrađen je od netkane tkanine otpornog na suze, svaki džep je podržan čvrst debeli karton i na vrhu ima dva nervorozivna groma. Testirali smo velike džepove da držemo do 6 časopisa ili 600 listova A4 papira bez oštećenja ovog organizatora za pohranu. 【Multifunkcionalna struktura】 Ovaj viseći organizator datoteke je sklopivi i jednostavan za nošenje, svaki džep je dizajniran s prozirnim praznim prozorom naljepnice, možete napisati različite naljepnice za klasificiranje predmeta, s tri dodatna kuka na dnu tastera, Škare, novčanike itd. 【Višenamjenska upotreba】 preko mapa za pohranu vrata Idealan je za pohranu predmeta u uredima, školama, kućama i većim drugim prilikama, kao što su raznovrsni predmeti postavljeni na uredan način, kao što su mape za skladištenje , slova, časopisi, domaći zadatak, notepads, igračke itd. Posebno su pogodne za postavljanje jednog za svakog djetetove sobe, koristeći svaki utor za zadržavanje domaćih i školskih pribora za različite subjekte. 【Organizator uštede prostora i jednostavan za instalaciju】 Stavite svoj kalkulator, spajanje, vladar, olovke i druge stavke u mapi za viseće datoteke za viseće datoteke, besplatno više prostora za radnu upotrebu i poboljšajte svoj sistem za prijavu. Jednostavan za sastavljanje, visite direktno na vratima ili zid preko drugih kuka. Da li vas još uvijek smeta činjenica da nemate nigde da stavite svoje desktop datoteke, e-poštu i knjige?. Želite li imati organizator datoteka koji može pohraniti puno e-mailova i knjiga bez zauzimanja prostora na vašoj radnoj površini? Ako želite, pogledajte dolje, organizator datoteka Libereder na vratima je najbolji izbor za vas.

Osnovna svojstva

Oni također kupuju s ovim proizvodom.